gabrielholmberg

10 oktober

Kategori: ALLMÄNT.

HEJ.
 
Klockan är 07.30. En liten mager pojke har sovit ynka 6 timmar. Plötsligt hörs ett fruktansvärt gnisslande ljud utanför pojkens fönster! Vad kan det vara? tänkte pojken. Detta var några av de saker han kom fram till att det kunde vara: 
  • En inbrottstjuv. Självklart var det en inbrottstjuv som utlöst något slags alarm hos grannen, för att sedan i all hast glömma att stänga grannens dörr när han sprang iväg på sitt löpband.
  • En flodhäst som fastnat i en ventil och börjat snarka när denne tillslut lyckats somna i detta trånga utrymme.
  • En moped där en ekorre lyckats bygga ett bo i mopedens avgasrör.
När pojken sedan vinglade upp som om han hade druckit 26 liter mjölk och glömt att tömma blåsan, så att denna blåsa förflyttat sig under natten och hamnat på ena sidan. Tänk er att ha 26 extra kilon på ena sidan av kroppen, då blir det vingligare än en blind person som går balansgång på en stafettpinne. Väl framme vid fönstret upptäckte han till sin förvåning att det var en ung, ganska oestetisk, tjej i 55- årsåldern som satt på något som skulle vara en praktfull åkgräsklippare men som i själva verket verkligen hade sett sina bästa dagar glida förbi för cirka 49 år och 7 månader sedan. Detta sett att vakna på kallas i folkmun för avättning. 

Kommentarer

  • Jacob säger:

    Hej om man kväver en smurf, vad får den då för ansiktes färg?

    Svar: Ingen. Smurfar tappar ansiktet om de låter sig kvävas.
    None None

    2012-10-11 | 09:32:49

Kommentera inlägget här: